Smärtan förändras...

Under den här tiden gissar jag att smärtan kommer variera kraftigt. Från att ha blivit sprutad i övre bäckenlederna till ländryggen samt höftkammen till att åter igen bli sprutad i bäckenlederna. När den ena smärtan börjar avta kommer en ny smärta... Det är inte klokt alltså men jag försöker att inte lipa ihop. Jag kan redan känna framsteg. Det känns annorlunda när jag står. Det känns stelt över ländrygg och bäckenpartiet. Min man blev förvånad när han såg mig stå på ett ben länge ikväll. Jag lyckades till och med dra upp benet längre och stå så en stund. Från att alltid ha behövt hålla i mig... Idag har jag mest legat och jag har mest ont över skinkorna idag. Nog ett resultat av att han sprutade i bäckenlederna en nivå nedanför igår? Imorgon är det dags igen och då som sagt skall bäckenlederna sprutas igen, ytterligare en nivå nedanför. Sen nästa vecka börjar hela proceduren om från början. Heja mig! Håll tummar, tår, fingrar, och allt ni kan tänka er!
1 Malin:

skriven

Hej!

Måste fråga lite om den behandlingen du går igenom nu.
Varför sprutar man in i höfter och rygg? Jag uppfattade det som att det skulle göras si-lederna och att dem så småning om blir stela av detta?

Kram så länge!

Svar: Hej Malin! Jag har problem med si lederna men dr Blomberg säger att man inte kan sära på bäcken och ländrygg. De hör ihop som en enhet tillsammans. Därför behandlar han ländrygg och bäcken. Jah skrev fel när jag skrev höften, jag menar höftbenskammen. Stefan är en otroligt kompetent bäckenspecialist!! Kramis
Majsan

2 Malin :

skriven

Då hänger jag med :) har han någon hemsida eller likande som mankan läsa om det? Kram kram

Svar: Www.stockholmclinic.se
Majsan

Kommentera här: